Τεχνολογία - Εγκαταστάσεις

Η ATRITUBE HVAC Products επενδύει συνεχώς σε σύγχρονο εξοπλισμό και λογισμικό. Το τμήμα παραγωγής του εργοστασίου μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα και συστήματα τεχνολογίας αιχμής και είναι διαρθρωμένο με βάση την ασφάλεια των εργαζομένων και την βελτιστοποίηση της απόδοσης. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας χρησιμοποιούμε αυτόματες γραμμές παραγωγής καμινάδων και μηχανές υψηλής ακριβείας για την κοπή, κόλληση και διαμόρφωση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων.

Η Εταιρεία διαθέτει σύγχρονες υποδομές παραγωγής καμινάδων με εξειδικευμένο R&D για την συνεχή βελτίωση και αύξηση στην ποικιλία των προϊόντων, τμήμα διαχείρισης ποιότητας, λειτουργικούς χώρους αποθήκευσης, εργονομικά γραφεία διοίκησης, οικονομικών υπηρεσιών, πωλήσεων κι εξυπηρέτησης πελατών.

Γραμμή παραγωγής κυκλικών αγωγών

Οι αποθήκες πρώτων υλών και προϊόντων είναι διαμορφωμένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πιο σύγχρονων λογισμικών εφαρμογών (logistics), προσφέροντας ευελιξία, λειτουργικότητα κι άμεση εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο επειγουσών παραγγελιών.

Τμήμα της αποθήκης αγωγών και εξαρτημάτων

Στοχεύοντας τον απόλυτα ικανοποιημένο πελάτη βελτιώνουμε τις υποδομές μας σε κάθε επίπεδο, από την μελέτη και τον σχεδιασμό, έως την κοστολόγηση, την διαχείριση, τη διαρκή αξιολόγηση των προϊόντων μας και τον έλεγχο των λειτουργικών διαδικασιών μας.
Designed by IBC
©2010-2016 Atritube HVAC Products