Τρόποι Μεταφοράς και Ειδικά Δρομολόγια


Για την ασφαλή και ταχεία μετακίνηση των καμινάδων, η Εταιρεία μας αναλαμβάνει με τα ιδιόκτητα μεταφορικά της μέσα την παράδοση των προϊόντων στην έδρα του πελάτη ή την οργάνωση έκτακτου δρομολογίου ειδικά για έναν προορισμό. Ακόμα, συνεργάζεται με αξιόπιστες κι έμπειρες μεταφορικές εταιρείες, για την κάλυψη τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς αγοράς.

Συμβουλευτική Υποστήριξη Κατασκευών

Στις αρμοδιότητες του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, σε συνεργασία με το τμήμα μελετών, εντάσσεται και η παροχή συμβουλών και οδηγιών για την επιλογή των σωστών καμινάδων ανάλογα με την εφαρμογή καθώς και για τον σχεδιασμό κατασκευών, που απαιτούν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. 
Οι συνεργάτες μας έχουν την δυνατότητα να ωφεληθούν από την γνώση και την εμπειρία, που έχουμε αποκτήσει από την πολυετή δραστηριότητά μας στον σχεδιασμό και την κατασκευή εγκαταστάσεων κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού.

Σχεδιασμός Ειδικών Προϊόντων

Στην σειρά “By Request” του καταλόγου μας αποτυπώνεται ένα μέρος της μεγάλης ποικιλίας των κατά παραγγελία προϊόντων μας. Σήμερα, η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει την μεγαλύτερη ποικιλία ειδικών προϊόντων στην Ελλάδα.

 

Υπηρεσίες

Οι Υπηρεσίες της Εταιρείας μας στοχεύουν στην αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση των Συνεργατών της. Στις Υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται:
  • Η άμεση παράδοση των εμπορευμάτων.
  • Η ασφαλής μεταφορά των προϊόντων.
  • Η τεχνική υποστήριξη των συνεργατών μας.
  • Ο σχεδιασμός, η διαστασιολόγηση και η σύνταξη προϋπολογισμού για δίκτυα αεραγωγών κλιματισμού και εξαερισμού ή καμινάδων.
  • Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή μη τυποποιημένων προϊόντων για ειδικές εφαρμογές.
Ανοξείδωτοι καπναγωγοί με διαφόρων τύπων απολήξεις
Designed by IBC
©2010-2016 Atritube HVAC Products